About Us

 

Raimanda Juta ialah sebuah syarikat bumiputra yang beroperasi di Bandar Baru Bangi, Selangor. Produk pertama kami iaitu Raimanda Perfume, merupakan pewangi lelaki dan wanita yang diinspirasikan oleh pewangi-pewangi jenama terkenal antarabangsa. Sepuluh wangian terpilih menjadi taruhan pertama kami. 

Gloria, Lady, Senorita, Romantic, Sweet, Fresh, Personality, Xtreme, Masculine dan Seduction mempunyai kepekatan 40% pati haruman, lebih pekat dan lebih tahan lama berbanding eau de parfum (EDP).

 

Dipersembahkan dalam botol kaca yang menarik, Raimanda Perfume bukan hanya menitik beratkan kualiti haruman, malah rekabentuk botol juga penting bagi kami.

 

 

Raimanda Perfume tidak mengandungi kandungan meragukan, hanya pati haruman bermutu tinggi, air dan alkohol. Dengan kandungan 35ml, Raimanda Perfume sesuai dibawa 'hand carry' menaiki pesawat. Harganya juga mampu milik, jauh lebih murah berbanding wangian jenama antarabangsa.

 

Misi kami adalah untuk mengeluarkan lebih banyak haruman pada masa akan datang. Kami juga bercadang untuk mengeluarkan produk kosmetik dan pakaian wanita. 

 

 

Jika anda berminat menjadi stockist dan agen jualan kami, sila hubungi melalui applikasi Whatsapp di 018-975 0901 atau email ke sales@raimanda.com. Modal permulaan rendah dengan keuntungan tinggi sehingga 80% daripada modal pelaburan pasti menjadikan anda usahawan berjaya! Dropship juga disediakan dengan modal paling rendah.

 

Hubungi kami hari ini! 

018-975 0901

 

Sebarang pertanyaan tentang stockist/agent dropship sila email ke: sales@raimanda.com

Sebarang pertanyaan tentang produk, sila email ke admin@raimanda.com


RAIMANDA © 2018 . All Rights Reserved.